Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a plecat duminică dimineaţă spre SUA cu o cursă de linie, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice, liderul de la Palatul Victoria urmând să aibă întâlniri cu vicepreşedintele SUA, Mike Pence, dar şi cu reprezentanţii unor comunităţi evreieşti.

Din delegaţia premierului Viorica Dăncilă fac parte ministrul Afacerilor Externe Ramona Mănescu, ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, ministrul Apărării Gabriel Leş, ministrul Sănătăţii Sorina Pintea, ministrul Comunicaţiilor Alexandru Petrescu, dar şi consilierul personal, Anton Pisaroglu, potrivit surselor citate.

Integral pe MediafaxComentarii

Dumitru Pintilie Eu mă tem că jidovu' ăla (bălos de) Alexandru Florian (pitecantropu' ăla cu „muzeul` holocau$$tului) a mituit-o pe EURO-japița de Dăncilă de la "prlamentul" "european" să mute ambasada la Ierusalim - Alo DIICOT, se aude?!

22 septembrie 2019 23:28

Doina Doamne Dumnezeule, ma rog la tine sa nu faca iar vreo prostie Madam Dancila in SUA sa nu mai piarda tzara mea.!..sa nu mai fie marginalizata....sa nu mai fie saracita....caci cum se duce-n lume Madam Dancila tzara mea are de suferit....La ultima "escapada" s'a laudat ca muta ambasada in Israel....si Tzara mea n-a mai fost acceptata in Consiliul de Securitate la ONU statele arabe votand impotriva....si iar o "atrage" evreii...ca n-avem in tzara un spital nou dar vor sa se construiasca un muzeu al Holocaustului in buricul Bucurestiului...Ponta era cu turci si vroia Moschee islamica , asta-i cu evreii si ne face Sinagoga iudee....

22 septembrie 2019 20:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.