Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea. Ei si? A turnat nițel ca să o ducă mai bine? De la un moment dat, a fost chiar Securitatea. Iar mai recent, chiar creierul noii Securități. Cînd sentința procesului intentat de CNSAS va deveni definitivă, am putea spune că pe fruntea personajului a fost pusă ștampila care îl categorisește definitiv. O lepră care a fost gata să facă orice pentru a se ridica deasupra colegilor și compatrioților săi.

Cu asta, dosarul Băsescu se încheie, deși ar merita definitivate și celelalte zeci și dosare care stau agățate de acest nemernic. De la NAVROM, la restituiri de proprietăți în municipiul București, la dosarul ALLRO și la afacerile cu energie, toate ar trebui documentate și închise în instanță.

Si cu toate afacerile închise în instanțe, dosarele lui Băsescu nu sunt complete. Traian Băsescu are pe numele său și desemnarea altor nemernici în funcții publice, care, la rîndul lor, au generat alte dosare de criminalitate economică, de încălcări ale legilor românești și blocări de cariere sau distrugeri de destine.

Sunt numirile lui Florian Coldea și ale Laurei Codruța Kovesi decizii zănatice de politician iresponsabil sau reprezintă promovări ale unor necopți pentru a asigura prelungirea rețelelor noii securități? Nu avem un răspuns!

Integral pe CotidianulComentarii

Patriotul de la Anvers Nuuu, nu a fostără colaborator la Secu! Chiar și pe la Anvers se ocupa, de fapt, cu bișnița ,dar nu cu blugi, nuu, ci cu aur, cu diamante, armament, informații secrete și cu alte chestii din astea. Fostul colonel șoldovean Victor But (sau Bout) ar putea spune mai multe, dar se află demultișor în custodia americanilor, unde a spus, cu siguranță, și ce-a supt de la mă-sa. Mai ales aia cu traficul de arme făcut împreună cu Băsescu de le stătea în gât americanilor. De-aia l-au primit doar o singură dată la Casa Albicioasă pe piratul ajuns prezident, iar atunci într-o chicinetă a paznicului din fundul grădinii. Suficient însă să-l convingă pe Licuriciul cel Mare că, gata, acum e de-al lor și le pune Românica pe tavă, cu Roșia Montana și cu portul Constanța cu tot. Plus muult păsăret pentru militarii americani ce ne vor onora cu prezența, de la soldat până la amirali cu lampas. Tot la Anvers, ipochimenul făcea afaceri personale cu armatorii locali, și supraveghea atent care dintre marinerii români cumpărau prezervative și care nu, sau ce mărci de televizoare preferau, care mereau la curve, sau care șoporoteau secrete ori bârfe antipartinice. Asta nu era, firește, secureală, ci hobby personal! Un pic de secureală a fost aia când, având o ușă de comunicare secretă cu vecinii kgbiști, l-a scăpat pe Viktor But prin sediul reprezentanței românești de la o arestare prematură. Așa că nuu, don Beșhină n-a colaborat cu Secu, ci a fost o rotiță însemnată din acesta. Or în lege așa se spune. Să nu fi colaborat cu Secu. Daca-i fost chiar Secu, e în regulă. Chiar o onoare! Așa că ar trebui să i se tripleze și penzia! N-așa? Sau măcar să i se tapeteze celula cu poze ale cracilor și țâțelor Nuțichii!

23 septembrie 2019 14:19

Aceiași ”tactica”, folosită de Basescu, o foloseste si Iohanis Atacă PSD-ul pentru a ieși la suprafață, de ce nu pentru a câștiga. problema este la prostimea ce se lasă dusă de nas ...... , precum boul pe sârmă. Mă uit și-mi este mila de cei din USR, #rezist, PNL ...... nu vor fi capabili, nici ei nici progeniturile lor, să învețe din istoria REALĂ și RECENTĂ. Istoria scrisa reprezintă doar un adevăr parțial, deoarece a fost scrisa de învingători.

23 septembrie 2019 10:56

Masonul de la Oculta ocultei Nu se poate! Cornel Nistorescu, o lepră de fost colaborator al securității ceaușiste, îl critică pe Băsescu, o altă lepră de fost colaborator al aceleiași securități. Deci se impune întrebarea, care dintre cele două ciume sunt unul mai lepră decât celălalt? Iar răspunsul la această întrebare poate să-l dea un Adrian Năstase, un Theodor Meleșcanu, un Eugen Dijmărescu, un Adrian Severin, un Bogdan Baltazar fi-ei țârâna grea, un Ioan Mircea Pașcu, și alți foști securiști ceaușiști împuțiți la fel ca cei enumerați mai înainte. Cu voia dumneavostră ultimul pe listă e Ion Ilici Iliescu, Animalul care încă n-a crăpat, o mortăciune mai împuțită decât toți cei de dinainte.

23 septembrie 2019 9:52

Muie Nistorescu Dacă refuzi în mod constant sa sugi euro-poolla (ca mine), atunci nici gând sa-i dai de gust - ia HAI SIKTIR!

23 septembrie 2019 0:05

Iulia Toma (cant' de HOMO-dor & POPO-jale): Lauro Pizduțo Ca', EURO-aaimuța mea, Doar tu ne mai poți scăpa - Măi!

23 septembrie 2019 0:04

Cred ca se face o greseala voita: Sa fii sef pe la Anvers sau oriunde in strainatate implica automat o asa-zisa colaborare cu serviciul de contrainformatii coordonat de securitate. Nu e acelasi lucru cu un... informator sau un "parator" de pe strada. Ma gandeam ca exista aceasta delimitare normala si nu se incurca lucrurile. Cei din comertul exterior comunist erau la fel dar, nu inseamna ca au fost informatori sau "facatori de rau" - ca sa spun asa. Si ar trebui sa se dea mai multa atentie acestui aspect.

22 septembrie 2019 23:40

Facatura PSD-ista cu Haznaua 3 a turnatorului voiculescu Șeful CNSAS și-a îndeplinit misiunea față de PSD: https://newsmaker.ro/seful-cnas-si-a-indeplinit-misiunea-fata-de-psd-nu-e-o-actiune-impotriva-lui-basescu-ci-o-constatare/ Președintele CNSAS Constantin Buchet a fost impus de PSD la CNSAS. Buchet a mai făcut parte din conducerea CNSAS la mijlocul anilor 2000, fiind propus atunci de Corneliu Vadim Tudor. „Am căutat ca abordările, poziţiile mele să fie sincrone cu ideologia politică a PRM, în aceste chestiuni legate de istoria contemporană a României”, spunea Buchet în urmă cu 15 ani, pe când demisiona din funcţia de secretar al CNSAS. Între timp, a fost „recuperat” de PSD.

22 septembrie 2019 23:32

Iulia Toma (cant' de HOMO-dor & POPO-jale): Lauro Pizduțo Ca', EURO-aaimuța mea, Doar tu ne mai poți scăpa - Măi!

22 septembrie 2019 22:49

Muie Nistorescu Corb la EURO-corb nu-și scoate ochii, da tu ești dus cu pluta, boule !

22 septembrie 2019 22:39

Iulia Toma Și ce dacă a fost turnător - și io am fost, și uite că acuma m-au reciclat să sug EURO-poolla și uite ce bine-mi merge și de mai de „fonduri” mai „accesez” & „absorb”!

22 septembrie 2019 22:37

Muie Nistorescu Dacă refuzi în mod constant sa sugi euro-poolla (ca mine), atunci nici gând sa-i dai de gust - ia HAI SIKTIR!

22 septembrie 2019 22:34

Iulia Toma euro-pizduța Laura Kodruța, mulți ani ea să „ne” trăiască, că-i stearpa la „țara” „noastră”!

22 septembrie 2019 22:32

muie Nistorescu si tu Nitorescule ce pizda ma-ti ai fost tot turnator la securitate..asa ca nu mai imprastia cu cacat ca ai lins si tu cacat la securitate..

22 septembrie 2019 21:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.