Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Profesorul Tudorel Butoi a explicat că există și varianta răpirii de către un pedofil și speră că Poliția va rezolva problema în căteva zile

Încă două copile au dispărut, iar cazurile par a avea același motiv ca celebrul caz Caracal. Psihologul criminalist Tudorel Butoi a vorbit la Antena 3 despre cazul cele două copile care au dispărut în aceste zile, respective Mihaela-Adriana din Dâmbovița și Roberta din Capitală, amândouă având vârsta de 11 ani.

Profesorul Tudorel Butoi a subliniat că nu este exclusă existența unui pedofil.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Muie Pizdeu Suspectul olandez a părăsit deja România. Autoritățile române, care investighează acest caz, au aflat de la omologii lor olandezi că este vorba despre un EURO-pedofil LGBT-ORL-XYZMMNPKLL. „Suspectul olandez a reușit, fără nicio problemă să părăsească teritoriul (EURO-bantustanului) României. Cei care se ocupă de acest caz au reușit deja să vorbească cu (h)omologii lor olandezi și au aflat că ar fi vorba despre un (banal) EURO-pedofil". Ovidiu Oanță, Știrile ProTV.

23 septembrie 2019 0:02

Planeta EURO-maimuțelor (întoarse cu cheia, n.m.) (Ecce Kurrispundență specială de la Bruxelles): Marc Detroux să ne trăiască, că-i capu' la "uniunea" "noastră"!

22 septembrie 2019 23:14

Muie pizdeu Laura Pizduța Ca' (EURO-maimuța mea), De necaz îi va scăpa (phie vremea cât de rea)!

22 septembrie 2019 23:11

Florin Bilei @ Para Marius Ba io zic că mai bine ar fi să sugem EURO-poolla & să #REZISTĂM! în liniște & consens (anti-)național, că organele și-așa ni le ciordesc ăia (vii sau morți, ca la Bush, n.m.)!

22 septembrie 2019 23:08

Ecce Kurrupt Ecce însă exclusă existența unui zoofil. Cristian Homobuci a declarat: "Dragi mi-s mie oile, oile și doamnile. Eu ecce neprihănit."

22 septembrie 2019 16:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.