Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea este terminat după ce Laura Codruța Kovesi a primit susținerea de a ocupa șefia Parchetului European. Puterea pe care o va avea fosta șefă a DNA poate însemna sfârșitul celui care a fost mare lider al PSD.

Liviu Dragnea este în tensiune maximă la Rahova. Puterea pe care Laura Codruța Koveși o va dobândi o dată cu obținerea funcției de procuror șef european ar putea însemna scoaterea definitivă din joc a fostului lider PSD.

Motivul este extrem de simplu: fosta șefă a DNA se va ocupa de la înălțimea funcției dobândite de dosarele cu mari fraude cu fonduri europene și/sau cu caracter transfrontalier. Fraudele de peste 100.000 de euro intră în acest moment în atenția Parchetului European, dar și de cele care au prejudiciu mai mic dacă Camera permanentă competentă din cadrul EPPO va decide că poate fi preluat de Parchetul european.

Integral pe Capital