Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că opoziția a așteptat prea mult cu depunerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, apreciind că „această întârziere nu este de bun augur”.

Aflat, vineri, la Constanța, pentru o întâlnire cu minoritățile naționale, Kelemen Hunor a spus că UDMR va vota pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, însă „problema este când se va depune”.

„Moțiunea anunțată în august, imediat după ce ALDE a ieșit de la guvernare, încă nu este depusă. Am spus: în prima zi a sesiunii parlamentare trebuia depusă moțiunea. Au trecut trei săptămâni și încă nu știm dacă săptămâna viitoare, miercuri, joi, vineri, marți, când va fi depusă. Vom vedea, dar vom vota”, a spus liderul UDMR.

Potrivit acestuia, întârzierea „nu este de bun augur.

Integral pe CotidianulComentarii

Ba ci Hunore , a inceput campania agricola de toamna,...mars in picsa matii pe ogoare la munca kurva...

21 septembrie 2019 7:00

Gabriel Boala lunga, moarte sigura nene Kelemen...... Asa-i in tenis, schimb de serva! Sa vedem daca mai luati 5% la alegeri!

21 septembrie 2019 0:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.