Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Patronul FCSB, Gigi Becali, spune acum că a plătit trei milioane de euro pentru un jucător, deşi, la momentul transferului, a anunţat că a achitat doar două milioane de euro.

În vara lui 2017, Florinel Coman, a fost cumpărat de FCSB de la Viitorul. Latifundiarul din Pipera declara atunci că i-a plătit lui Gică Hagi două milioane de euro şi-i va mai achita încă 500.000 de euro, dacă FCSB intra în grupele Champions League – ceea ce nu s-a întâmplat. În plus, Viitorul mai primește și 20% dintr-un ulterior transfer.

Acum, Becali a dezvăluit fără să vrea că suma de transfer a fost de trei milioane de euro: „Eu rezum totul la bani. Pe Benzar l-am luat cu 700.000 de euro, l-am vândut cu două milioane. L-am luat pe Coman cu trei milioane, am ofertă de opt milioane”, a declarat Gigi Becali la un post de televiziune. Nu este exclus ca Gigi Becali să fi cumpărat şi cei 20% pe care-i mai deţinea Viitorul dintr-o eventuală revânzare.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.