Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul de externe irlandez Simon Coveney a declarat că starea de spirit în privința Brexit s-a îmbunătăţit, ca urmare a încercărilor venite din toate părțile de a evita o separare fără acord. Totuși, Uniunea Europeană şi Londra nu sunt încă aproape de a ajunge la un acord care să reglementeze situaţia.

Starea de spirit în privința Brexit s-a îmbunătăţit, în urma vizitei premierului britanic la Dublin, a apreciat vineri ministrul de externe irlandez Simon Coveney. El a adăugat că Irlanda aşteaptă încă propuneri serioase din partea guvernului britanic privind alternativele la aşa-numita ”plasă de siguranţă” privind frontiera irlandeză.

Totuși, Uniunea Europeană şi Londra nu sunt încă aproape de a ajunge la un acord care să reglementeze situaţia frontierei irlandeze post-Brexit, a ținut să precizeze Coveney.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.