Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Concursul pentru postul de manager al Aerportului Oradea a declanşat un scandal de proportii, cu reacţii vehemente din partea fostului director şi a primarului din Oradea, Ilie Bolojan, după ce s-a aflat că singurul candidat rămas în cursă, Cristina Antik, nu are nicio experienţă în domeniu, fiind o contabilă de şcoală.

Funcţia de director general al aeroportului a rămas vacantă în 2 septembrie, după ce Gheorghe Paşc, care conducea instituţia încă din anii ’90, şi-a depus mandatul, fără să explice, public, motivul. Pentru ocuparea funcţiei, Consiliul judeţean Bihor a anunţat organizarea unui concurs internaţional, la care, însă, singurul dosar acceptat a fost cel depus de fosta contabilă a aeroportului, Cristina Antik, soţia judecătorului Levente Antik, de la Curtea de Apel Oradea, şi, totodată, membră în Consiliul de Administraţie al Aeroportului, din partea de UDMR.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.