Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cristiano Ronaldo, la fel ca mulți alți fotbaliști de top, a avut o copilărie cu multe lipsuri, provenind dintr-o familie foarte săracă. Portughezul a împărtășit de-a lungul timpului experiențele sale dificile din adolescență și copilărie, însă mai puțin cunoscut este faptul că în Portugalia, Ronaldo cerșea de mâncare la fast food-uri.

Cristiano Ronaldo a făcut apel ca femeile care i-au donat de mâncare să fie identificate. Una dintre cele trei a fost găsită și a vorbit public. O cheamă Paula Leca, a lucrat la Mc Donald’s și a făcut dezvăluiri uluitoare.
Cristiano Ronaldo, cel mai timid

„Băieţii veneau în jurul magazinului ca şi cum nu erau interesaţi neapărat să mănânce ceva. Când rămâneau mai mulţi hamburgeri, şeful ne dădea voie să-i servim. Printre ei era şi Cristiano Ronaldo, el era cel mai timid dintre toţi. Asta pentru că nu venea niciodată să ceară ceva şi stătea mai în spate. Veneau în fiecare seară”, a dezvăluit Paula Leca.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.