Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un deţinut a evadat vineri de la Penitenciarul Focşani. Acesta se afla la muncă, în regim deschis, pe teritoriul municipiului Focşani şi a fugit, după ce s-a asigurat că nu este văzut de gardianul enitenciarului, care supraveghea întraga echipă.

Poliţia a instituit filtre la toate intrările şi ieşirile din municipiciul Focşani. Deţinutul a fugit de sub ochii gardianului.

Deținutul evadat de la un punct de lucru este un criminal periculosVasilică Ciobotaru, în vârstă de 39 ani, este un criminal periculos. El a fost condamnat definitiv la 22 ani de închisoare pentru săvârşirea infracțiunii de omor calificat.

Condamnarea a venit după ce individul, care este din satul Bicești, comuna Boghești, a violat și ucis o femeie de 73 de ani. Moartea femeii, din comuna Boghești, a fost violentă și a fost cauzată de multiplele traumatisme suferite de bătrână la nivelul capului, toracelui și a sugrumării. Imediat după comiterea abominabilei fapte, individul a fugit, fiind prins de poliție la Călărași.

În momentul respectiv, el era recidivist, pentru că anterior mai suferise o condamnare, pentru furt și tâlhărie.

Până în prezent, el a ispășit 14 ani din pedeapsa primită în 2005, de 22 de ani de închisoare.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.