Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă a făcut vineri la Reșița noi gafe. Referindu-se la Codruța Kovesi, ea a spus că „există prezumția de vinovăție” și că aceasta trebuia să își lămurească situația înainte să „acceseze” funcția. Apoi, premierul a corectat „să acceseze” cu „să acceadă”.

Răspunzând la o întrebare despre Laura Codruța Kovesi, Dăncilă a spus că nu a susținut-o pentru că este de părere că în fața legii toți trebuie să fie egali.

„Nu o cunosc, o respect dar nu o cunosc, nu am nicio problemă personală, este un principiu pe care îl cerem și trebuie să îl cerem tuturor. Atâta timp cât are atâtea acuzații pe care trebuie să le explice, am considerat că este bine întâi să își clarifice situația în România și pe urmă să acceseze ... să acceadă la această funcție. Îmi mențin punctul de vedere. Nu știu ce va face doamna Laura Codruța Kovesi în viitor, dar eu cred că atunci când cerem unui cetățean să aducă lămuriri în legătură cu anumite acuzații, acest principiu trebuie să se aplice tuturor. (...) Am vorbit despre un prejudiciu de imagine.

Integral pe Digi24Comentarii

EURO-Maimuța Laura Pizduța Bine, dar și șefa euro-group-ului infracțional transfrontalier dna. Ursula von der Karkacken & al. câteva euro-haimanale adiacente din subordine sa + „Monstrul din Caracal” au probleme similare (de la delapidare la spălare de bani și constituirea de bade mafiote, n.m.) și tuturor ni se aplică exact acelaș principiu, nu?! Dl. Gheorghe Dincă, de pildă, cu care mă aflu în acceași situație juridică, ar fi putut și d-lui să fie ales „procuror” „european”, dacă și-ar fi depus candidatura, nu-i așa?!

21 septembrie 2019 7:39

Maria Mi-aș dori însă ca Digi'n-kur 24 din 24 să mai defeckeze și niscaiva articole cu cum se încinge planetele „noastre” de la bașinile vacilor (și jurnalizdelor) și cum le „salvăm” noi cu „regenerabilele”!

21 septembrie 2019 7:27

OLIVIA Am desfacut o sticla de shampanie si am baut un pahar in cinstea Laurei Codrutza Kovesi !...Si-i urez Bafta si Sanatate !...O mai facusem cu Sticla de Shampanie si pe 27 Mai cand Dragnea a fost trimis la reeducare la Rahova....Voi mai desface o Sticla de Shampanie cand dupa primul tur al Alegerilor Prezidentziale o voi vedea pe impostoarea Dancila pe locul patru...Si vreau sa-i vad pe Antenishtii 3 si Romanistii TV sa se spanzure de limba....ca atat de mult cacat pe gura au mancat de vreo trei ani incoace !!!....

20 septembrie 2019 19:52

Maria Iart-o Doamne ca Madam Dancila e saracutza cu duhul !...si cu IQ redus !....

20 septembrie 2019 17:32

Ecce Kurrupt Care gafă?! În cazul pizdacilor există prezumția de vinovăție care eventual se adeverește, ecce normal. La kuriști și evident și la procuriști există prezumția de neprihănire care nu poate fi pusă la îndoială de o mână de pizdaci penali... Asta ecce, ce să-i faci.

20 septembrie 2019 17:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.