Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi a demarat o anchetă internă după ce a primit o scrisoare nesemnată prin care şeful Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS), subcomisarul Costel Șchiopu Gabriel, a fost reclamat de un subordonat din cauza comportamentului agresiv și a limbajului trivial.
"La data de 18 septembrie la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au fost dispuse verificări cu privire la aspectele prezentate în sesizare, urmând ca în funcţie de cele constatate să fie dispuse măsurile legale", a declarat Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

În reclamație se menționează faptul că acesta verifica drastic regimul alimentar al subordonaților săi și îi obliga să meargă periodic într-o anumită încăpere unde primeau poze cu el dezbrăcat. Costel Șchiopu le impunea subordonaților să frecventeze sala de culturism a unui prieten, în caz contrar îi amenințața că vor fi mutați la țară. Șeful SAS își punea subalternii să se bată între ei, se mai arată în scrisoare, fapt ce a dus la multiple leziuni fizice, precum nasuri sparte, ochi vineți, coaste fisurate și chiar fracturi.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Emil Un Basescu in miniatura... dar e o abordare gresita :)

20 septembrie 2019 17:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.