Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mare mai e ”Grădina Domnului” la Ministerul Apărării Naționale, mai ales atunci când este păstorită de generalul ”fără număr” la stele Cătălin Ștefăniță Zisu, ”nemuritorul” comandant al Comandamentului Logistic Întrunit. Pentru că, așa după cum dezvăluiam chiar zilele trecute, dacă până și debilii noștri politicieni au pus la dispoziția Ministerului Apărării bugetul de miliarde de euro anual necesar înzestrării și modernizării Armatei Române, marile contracte în acest scop negociate cu giganții mondiali ai industriei de armament.

De ce, rămâne de văzut, dar fără a mai aștepta cineva vreo explicație despre acest blocaj de la ”Direcția Generală de Informați a Armatei, condusă de celălalt ”frate Petreuș” al ”frăției generalilor”, Marian Hăpău.

Însă așa după cum tot șușotesc celelalte structuri contrainformative, ”tristețea” nu este chiar atât de mare la Ministerul Apărării, cel puțin atâta vreme cât ”mica ciupeală” merge fără a fi deranjată de procurorii militari care beau, mănâncă și folosesc paturile Complexului militar ”Haiducului” la prețuri de… Centură.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.