Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Pleșoianu a anunțat că nu a reușit să strângă toate semnăturile pentru a candida la alegerile prezidențiale. Termenul limită de depunere a candidaturii e duminică, 22 septembrie.

”În ce mă privește, vă pot spune că s-au strâns uluitor de multe semnături pentru un om care a REFUZAT categoric să strângă semnături altfel decât ÎN MOD REAL! Nu, nu sunt suficiente, deși sunt foarte multe. Mai sunt două zile, vom vedea... Apoi, voi hotărî ce fac mai departe.

Le mulțumesc de pe acum, indiferent dacă se strâng toate sau nu, tuturor celor care au crezut și cred în DRUMUL OMULUI LIBER! Mulți factori de decizie din PSD nu cred în acest drum sau pur și simplu NU își pot depăși condiția. M-am lămurit la Congres, m-am lămurit și după Congres... Între un om cu adevărat LIBER și Dăncilă, au ales Dăncilă... Asta e!” a scris Liviu Pleșoianu, pe Facebook.