Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Au apărut primele imagini cu telefonul de pe care a sunat Alexandra Măceșanu la 112.

Jurnalistul Ovidiu Zara a publicat fotografii cu butoiul în care Gheorghe Dincă spune că le-ar fi ars pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, dar și cu telefonul de pe care bărbatul l-ar fi lăsat în casă în ziua în care Alexandra a sunat la 112.

De altfel, în butoi se pot observa urmele unei curele arse.

„Butoiul în care Dincă susține că le-ar fi ars pe Luiza și pe Alexandra. Cenușă, urmele unei curele arse... Oase? Probabil mai la fund!
(fotografia a fost făcută la momentul descinderii în curtea lui Dincă).
Alăturat, fotografia telefonului mobil de pe care Alexandra a sunat la 112.
Oare cineva sănătos la cap crede că fetele au fost arse complet în căzănelul ăla de tablă?”, a scris Ovidiu Zara pe Facebook.


Comentarii

solo Cand vor fi destituiti toti militienii, toti procurorii care au avut legatura cu cele doua cazuri (Luiza si Alexandra) fara drept de a mai profesa niciuna dintre cele doua meserii, va voi crede!

20 septembrie 2019 16:36

@#Zero barat Și tu de pe care corabie ești, analfabetule, de pe cea a idioților?! Ce se întâmplă la Caracal (și nu numai!) nu este nimic decât copia la indigo a răpirii copiilor imigranților din Norvegia de către celebra „poliție a copilului” Barneverent! De cazul copiilor Bodnariu o fi auzit un idiot ca tine? Oare știi tu că aceasta este o „poliție” privată, înființată la inițiativa Bilderbergilor? Și știi pentru ce sunt răpiți copii frumoși de-ai imigranților? Pentru a fi „înfiați” pe bani grei de către famillile norvegiene. Și știi pentru ce îi înfiază familiile norvegiene? Pentru a-i supune de mici la cele mai degradante perversiuni sexuale. Adică pedofilie la greu! De tânărul acela norvegian, Brewick, care a împușcat cu o armă automată vreo 87 de persoane, majoritatea copii, într-o frumoasă zi de duminică, pe o frumoasă insulă norvegiană, ai auzit? Știi de ce a făcut asta? Fusese „înfiat” de mic de cinci ori la rând de familli norvegiene, care l-au violat de l-au rupt! Acum trăiește în condiții de lux, pe viață, într-o închisoare gen „sânul lui Avram”, dar cine îi mai dă copilăria înapoi?! Fetele de la noi baremi sunt răpite ș vândute spre a fii „consumate” exact când dau în floare de către bogătani din Occident, sau de către militari americani de la Deveselu. De aia se și fac de căcat procurorii români. Că li se pune ghiara în gât să amortizeze șocul. Iar gunoaiele de PORKurori se conformează! O vorbă bună măcar despre senatorul pesedist (nu i-am reținut numele), care și-a dat demisia din funcția de ministru MAI imediat după ce a fost vizitat de bestia de hambasador american pentru a-i înmâna „foaia de parcurs”!

20 septembrie 2019 15:52

Zero Hopa, s-a trezit si piticul din " Corabia Nebunilor" !

20 septembrie 2019 15:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.