Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un judecător de la Tribunalul București i-a respins cerera lui Sevil Shhaideh de a aduce mai mulți martori la audieri în dosarul Belina. Judecătorul care se ocupă de acest dosar a respins ca neutilă cererea.

Un judecător de la Tribunalul Bucureşti a respins cererea depusă de Sevil Shhaideh, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, prin care solicita audierea mai multor martori în dosarul Belina, printre care Toni Greblă, Eugen Nicolicea, Lucia Varga, Liviu Voinea şi Maya Teodoroiu, conform Agerpres.

Sevil Shhaideh, judecată în acest dosar pentru abuz în serviciu, a solicitat în instanţă audierea mai multor martori: Toni Greblă, secretarul general al Guvernului; Lucia Varga, fost ministru al Apelor şi Pădurilor; Liviu Voinea, viceguvernator BNR; deputatul Eugen Nicolicea; Maya Teodoroiu, fost judecător CCR; Ingrid Luciana Mocanu, fost director în Ministerul Justiţiei.

Integral pe România LiberăComentarii

Victor I Ce tzi-e si cu viatza asta !?....O PSD-ista, Shhaideh, ghinionista umbla prin tribunale iar alta PSD-ista, Rovana Plumb, norocoasa umbla sa fie numita Comisar European la Bruxelles...Nu e "stramba" tzara asta ?...Si amandoua au aceiashi vina !....Au vrut sa-si improprietareasca Patronul Politic cu Insula Belina si un lac piscicol...unde sunt la ingrashat shtiuci....pacat si de pescarul Dragnea ca acum este tortzionat in atelierul auto al Institutziei de Reeducare Rahova...

20 septembrie 2019 14:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.