Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai mulţi candidaţi la alegerile prezidenţiale din noiembrie s-au înscris oficial în cursa pentru Cotroceni la BEC, ocazie cu care au anunţat şi numărul de semnături strânse.

În acest moment pe primul loc, cu peste 1,43 mililioane de semnături, se află Viorica Dăncilă. Premierul este urmat, la mare distanţă, de Dan Barna, cu 400.000 de semnături. Pe locul trei se află Theodor Paleologu, cu 360.000 de semnături.

Integral pe GândulComentarii

Nooo, o minciună gogonată! Pe primul loc se află Plantagenetul sau Pale-ologul, n-am înțeles prea bine. Ăsta are peste 3 melioane de semnături, deoarece o are și pe cea a Bășhinescului, care singură valorează 3 melioane prin emanațiile sale de whiskey puturoșit. Pe locul doi, firește, domnul Iohannus, că el le bea mai cu măsură, da-l iubește femeile. Ar mai fi și Barna, aflat la o vârstă care încearcă și el marea du deștul. Restul, plebe fără trecere la moșul Soros.

20 septembrie 2019 16:35

Bine pentru Dancila, in buna obisnuinta PSD, vreo 20% dintre cei de-au semnat sunt trecuti la cele sfinte. Dar cine mai sta sa le numere, cand cei care le-au primit sunt tot de-ai lor?!

20 septembrie 2019 15:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.