Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Miron Mitrea a devenit consilierul Vioricăi Dăncilă. Evenimentul Zilei a aflat care sunt dedesubturile acestei mutări politice.

Zilele trecute o știre interesantă făcea înconjurul redactiilor: Miron Mitrea este noul consilier de taina al Vioricai Dăncilă. După modul cum s-au repezit sa-l prezinte unii jurnaliști, pare ca decizia Vioricai Dăncilă este una buna pentru PSD. “Penalul”, “pușcăriasul” Mitrea revine la PSD au titrat unele publicatii, grabindu-se sa aminteasca despre “dosarul” fostului secretar general al PSD.

Dacă ne uitam însă în istoria politica a lui Mitrea și ce a reusit sa facă în anii de după 1990, pare mai degrabă ca actualul președinte al PSD a luat o decizie de oportunitate. după alegerile europarlamentare, PSD trece printr-o criză profundă de identitate și de mesaje, strategia noilor sfătuitori ai premierului concentrandu-se exclusiv pe persoana sa. Scopul fiind acela de a o transforma într-un personaj acceptabil care sa intre în turul doi al alegerilor prezidentiale.

Integral pe Evenimentul Zilei