Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cristian Tudor Popescu a spus, joi seară, la Digi24, că victoria Laurei Codruţa Kovesi arată tăria sa de caracter şi este un exemplu al reuşitei prin mijloace proprii, în pofida opoziţiei propriului guvern. CTP l-a criticat în termeni duri pe Călin Popescu Tăriceanu, antevorbitorul său.
Cristian Tudor Popescu a declarat, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, că toţi oamenii cinstiţi din România trebuie să se simtă încurajaţi de alegerea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de Procuror-şef european, aceasta demonstrând că un om cinstit poate avea reuşite remarcabile prin mijloace proprii, având tărie de caracter şi fără să o ia pe scurtături.
Jurnalistul a făcut referire şi la declaraţiile Vioricăi Dăncilă, referitoare la Kovesi.

Integral pe AdevărulComentarii

Probo Tariceanu a fost si este un individ fara ideologie politica, avid dupa putere si imbogatire personala.Cu un apetit aparte pentru tradari, toate posturile pe care le-a ocupat i-au fost favorizate de altii ( Basescu-prim ministru, Ponta -presedinte senat).Este de o gretosenie rar intalnita. .CTPopescu a fost inca fin in caracterizarea pe care i-a facut-o.

20 septembrie 2019 12:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.