Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Laura Codruţa Kovesi a anunţat, joi seară, că nu ştie cum a votat ambasadorul român la UE, Luminiţa Odobescu, în cazul său, precizând că e obligaţia altor instituţii să explice cum s-a votat şi de ce şi menţionând că nu e vorba despre o informaţie secretă şi că ar trebui clarificată.

„Eu îl (votul -n.r.) apreciez ca o majoritate extrem de importantă. Nu aş putea să spun exact care sunt ţările care au votat pentrum, împotrivă sau care s-au abţinut, pentru că nu cunosc acest detaliu. M-am bucurat că există această majoritate, care ne arată că e o decizie asumată", a declarat Laura Codruţa Kovesi, la Digi 24.

Întrebată cum crede că a votat ambasadorul României la UE, Luminiţa Odobescu, fostul procuror-şef DNA a replicat: "Nu ştiu cum s-a votat nici la primul vot, nici astăzi, nu am această informaţie într-un mod oficial. Cred că e obligaţia altor instituţii să explice cum s-a votat şi ce s-a votat. Din punctul meu de vedere nu e o informaţie secretă şi ar trebui clarificată. Pentru mine, faptul că mii şi mii de cetăţeni m-au susţinut şi încurajat în această procedură este o victorie pentru mine (...)

Integral pe Gândul