Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Casa Poporului” sau, cum i se spune în prezent, Palatul Parlamentului, va fi scoasă la vânzare? Nu se cunosc planurile aleșilor, dar oricând putem avea parte de o astfel de surpriză. Deocamdată, pe masa Guvernului a ajuns un proiect cu privire la evaluarea clădirii în care își desfășoară activitatea parlamentarii români.

Este vorba exclusiv despre o valoare de inventar, așadar nu s-a făcut un studiu de piață, bazat pe o cercetare amănunțită, realizată de sau cu sprijinul marilor jucători din sectorul investițiilor imobiliare.

La o primă vedere, se pare că Palatul Parlamentului ar valora 5,59 de miliarde de lei. Aproximativ 1,18 miliarde de euro! Separat, terenul pe care se află a doua cea mai mare clădire a lumii a fost evaluat la 4,29 lei, undeva spre încă un miliard de euro. La această sumă, notează realitatea.net, se adaugă și parcarea subterană (13.286 metri pătrați), evaluată la 45,8 milioane lei.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Sava Nici in gluma nu trebuie facuta aceasta afirmatie...... Cine vrea, sa munceasca sa-si faca! Asta e made in Romania 100%! Ce putea Romania candva nu poate alt stat european acum!

19 septembrie 2019 19:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.