Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Partidul Social Democrat susţine ca impozitarea pensiilor speciale să nu se aplice pensiilor militarilor, care trebuie să beneficieze de sistemul de impozitare aflat acum în vigoare, a afirmat joi premierul Viorica Dăncilă, care a anunţat că un amendament în acest sens va fi promovat în Parlament.

"Partidul Social Democrat susţine ferm ca impozitarea pensiilor speciale să nu se aplice pensiilor militare. Pensiile militare de stat trebuie să beneficieze de sistemul de impozitare aflat acum în vigoare. Vom promova acest amendament în Camera Deputaţilor, care este Cameră decizională. Ca ţară membră a NATO, avem o datorie morală faţă de cadrele militare în activitate, în rezervă şi în retragere. Prin exceptarea cadrelor militare de la supraimpozitare, ne aliniem legislaţiei europene. În majoritatea statelor UE şi NATO, regimul pensiilor militare este reglementat prin legi speciale", a scris Dăncilă pe Facebook.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

De ce Dumnezeu nu aplicati un principiu sfant?! "Cat pui, atata iei". Nu au decat cei cu salarii mari sa contribuie mult la pensie si atunic nu are nimeni nimic cu ei. Pot sa aiba pensii mari. Dar ca sa vii dupa o viata de salarii mari sa iei pensii uriase, mult peste nivelul contributie asta e si smechereala si hotie in acelasi timp. Pagubitul este marea masa romanilor de rand, care trebuie sa suporte aceste inechitati din prorpiul buzunar.

20 septembrie 2019 11:59

ion Impozitarea este o frectie fara efecte deosebite. Unii nu pricep (Radu Banciu) ca se impoziteaza numai diferenta dintre pensia in executie si 100 milioane lei.Si 100 milioane este mult pentru unul caruia ii rezulta o pensie de 3000 de lei din contributie si el primeste 100 s-au 200 de miloane. Ex: unul care are o pensie de 200 de miloane (el meritand conf. contributiei 3000 lei) ii rezulta dupa impozitare 150 milioane. Nu vi se pare ca este arhisuficiient?

20 septembrie 2019 8:24

Lute Esti o cretina plina de promisiuni ,auzi slugan MUNCITOARE ,eu am auzit una buna si asa e sa te feresti de prostul harnic !!!

20 septembrie 2019 8:07

Maria Dar Legea recent votată în Senat nu face nici o diferență la beneficiarii pensiilor speciale,,,,, Iar se fac Legi și Ordonanțe aiurea și după ce se constată efectele negative se revizuiec prin alte Legi și Ordonanțe....Conducere idioață PSD-istă !...N-au trecut decît 8 luni de la OUG 114 și noi romănii avem cel mai scump preț la energia electrică și la gazele naturale și am ajuns să importăm dublu și gaze și energie electrică decît în anii precedenți din țările vecine și la preț mărit...De zici că Dăncilă și Teodorovici ar fi pe ștatele de plată și la Gazprom !....Cand o impostoare ca Madam Dăncilă semnează documente fară a avea habar de ce semnează neințelegand nimic....fară o prognoză, fară un studiu de impact...Se aplică lozinca PSD-istă = "Prostia conduce Romania !"...

19 septembrie 2019 18:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.