Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marius Moga și Sebastian Drobincu au încheiat un parteneriat prin care se dorește lansarea ultimului în muzică. Povestea din spatele succesului înregistrat de Sebastian Dobrincu este demnă de romane.

La 21 de ani, Sebastian Dobrincu deține o companie care face statistică și management pe social media. Cu afacerea sa, tânărul Sebastian a reușit să facă primul milion de euro. Visele acestuia nu s-au oprit aici, iar românul care a cucerit America s-a lansat într-un nou proiect, susținut de această dată de Marius Moga.

Renumit în Sillicon Valley, românul Sebastian Dobrincu, care la 21 de ani își permite să plătească o chirie de 15.000 de dolari într-unul din cele mai bune cartiere din San Francisco., este considerat unul dintre cei mai buni IT-iști din lume.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

tot ion Aauzit cineva de aceasta societate si ce contributie are la dezvoltarea Romaniei? Domnule Teodorovici vorbesc de societatea condusa de acest tanar milionar ,care face statistica si menegement pe social media.

20 septembrie 2019 8:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.