Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

CCR a dat o decizie firească: preşedintele nu poate bloca activitatea Guvernului, iar Guvernul trebuie să primească reconfirmarea Parlamentului. Nu era nevoie de CCR, ci doar de bun-simţ politic, dar suntem în campanie elctorală, iar Iohannis şi Dăncilă sfidează Constituţia cu scopul de a merge de mână în turul doi la prezidenţiale.

• Klaus Iohannis e obligat să semneze decretele de revocare pentru miniştrii remaniaţi, deci Ana Birchall zboară de la Ministerul Justiţiei, aşa cum au cerut baronii PSD, deranjaţi că ministrul nu mai ascultă ordinul de partid.

• Preşedintele e obligat să numească trei miniştri interimari în locul celor de la ALDE, care au plecat prin ieşirea de la guvernare. Iohannis trebuia să numească interimari încă de la bun început, dar suntem în campanie şi obiectivul e să întreţină lupta cu PSD, fără să-i mai pese de Constituţie.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.