Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În 3 aprilie 2019, adică doar cu 10 zile înainte de răpirea Luizei Melencu de către Gheorghe Dincă, DIICOT Slatina, împreună cu poliţiştii de la IPJ Olt, au efectuat 32 de percheziţii în mai multe localităţi din judeţ, Caracal, Traian, Redea, Drăghiceni, Fărcașele și Tia Mare, în urma cărora au fost duse la audieri 120 de persoane bănuite că fac parte din reţeaua de trafic de persoane din zona Caracal!

Redacţia noastră a intrat în posesia unor imagini formidabile în care apar membrii acestor reţele de trafic de persoane. Iată cîteva capturi realizate de noi după aceste filme pe care colegii din presa locală din judeţul Olt le-au realizat în ziua de 3 aprilie 2019, adică înainte cu doar 10 zile de răpirea Luizei Melencu de către Gheorghe Dincă:

În aceste imagini apar cîteva zeci de persoane dintre cele ridicate de poliţiştii din Olt, remarcîndu-se în ele mulţi tineri şi chiar fete implicate în traficul de persoane, precum şi oameni în toată firea, unii avînd calitatea de traficanţi, alţii de complici, iar alţii de clienţi ai acestei reţele.

Integral pe Cotidianul