Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Timpul curge împotriva guvernului Dăncilă. Fiecare partid pe acţiunile lui iese din scena politică. PSD trebuie lăsat să se sufoce în propriile iniţiative şi decizii politice. O moţiune de cenzură eşuată ar valida PSD cu ideea că are majoritate parlamentară. O prezentare în parlament, aşa cum îi cere CCR, fără să obţină votul de validare cerut de Constituţie, ar fi semnalul începutului prăbuşirii PSD.

Preşedintele Iohannis va temporiza destul de mult timp punerea în operă a deciziei CCR, iar guvernul nu poate funcţiona fără miniştrii de la Interne, Educaţie şi, mai nou, de la Justiţie. Ministerul Justiţiei nu are nici secretari de stat, aşa că, şi fără ministru, nu are cine să dea aviz pe orice act normativ emis de guvern. Este greu de înţeles pentru premierul Dăncilă, care a declarat ca nu mai avem ministru de justiţie.

Integral pe AdevărulComentarii

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD Noi, la P$D, ne dam cu tesla-n coaie!

20 septembrie 2019 7:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.