Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La scurt timp după ce FCU Craiova a anunţat că echipa va avea parte de un stadion nou, România se va mai bucura de încă o arenă de cinci stele. Este vorba, de data aceasta, de Oradea, unde primarul oraşului, Ilie Bolojan, a anunţat intenţia instituţiei pe care o conduce de a ridica o nouă arenă sportivă.

Conform acestuia, în următorii doi ani se doreşte începerea lucrărilor. Încă nu au apărut imagini cu planul noului stadion, însă, după cum a anunţat însuşi primarul municipiului, acesta va fi inspirat de noua arenă de la Târgu-Jiu, care este aproape de inaugurare. „Orice oraş care se dezvoltă are nevoie de acest fel de facilităţi”, a declarat primarul.

Rămâne de văzut ce echipă va juca pe noul stadion, întrucât judeţul Bihor a rămas fără cluburi de fotbal la nivelul secund şi al treilea al campionatului românesc. O candidată ar putea fi nou-înfiinţata CAO Oradea, aflată în al patrulea eşalon.

Integral pe Digisport