Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ludovic Orban a afirmat, într-un comunicat, că votul favorabil din COREPER pentru candidatura Laurei Codruța Kovesi la șefia Parchetului European, este „o victorie imensă” la care și-au adus „contribuția decisivă” președintele Iohannis și liderii și eurodeputații PNL.

„Este o victorie imensă pentru România, la care a contribuit decisiv Președintele Klaus Iohannis, alături de liderii și europarlamentarii PNL care au făcut un lobby intens pentru Laura Codruța Kovesi.
Partidul Național Liberal, în calitate de membru al PPE, a folosit toate pârghiile de influență pentru a obține acest rezultat, reușind să determine schimbări de poziții în rândul țărilor care inițial nu au votat în favoarea Laurei Codruța Kovesi”, a transmis, joi, liderul PNL Ludovic Orban, într-un comunicat de presă.
Președintele PNL a mai spus că votul pentru Kovesi este imporant în contextul opoziției venite din partea Guvernului și parlamentarilor PSD.

Integral pe Cotidianul