Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reprezentanta României, Luminița Odobescu, ar fi votat pentru numirea Laurei Codruța Kovesi la șefia Parchetului European, după ce președintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut acest lucru, scrie Digi24.Votul pozitiv ar fi venit astfel împotriva voinței premierului României, Viorica Dăncilă, care a declarat cu o seară înainte că Luminița Odobescu va vota împotriva unui mandat al lui Kovesi.

Integral pe HotnewsComentarii

Adrian Laura Codruta Kovesi, fost procuror sef DNA revocata din functie pentru grave deficiente manageriale in urma raportului Ministrului Justitiei si "in extremis" demisa de Johannis si-a depus CV-ul pe persoana fizica pentru ocuparea unui post in strainatate, la fel ca multi altii care lucreaza in diaspora. In nici un moment nu ar fi putut fi sprijinita de guvernul Romaniei de vreme ce a fost data afara dintr-o slujba oficiala. In schimb a fost sprijinita de cancelarii straine (Germania, Franta, Austria). Sa fie vreo legatura cu dosarele necercetate si repede inchise gen EADS, Microsoft, Schweinhoffer Industrie? Oare ce se va intampla daca va fi condamnata intr-unul din cele 70 procese pe care le are pe rol?

19 septembrie 2019 16:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.