Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Consiliul UE, în formatul COREPER (ambasadorii statelor membre), a votat în urmă cu câteva momente pentru susținerea Laurei Codruța Kovesi la șefia Parchetului European, au declarat pentru G4Media.ro surse europene. Informația a fost confirmată de PNL și USR PLUS în comunicate de presă. Reamintim că și Parlamentul European – cealaltă instituție implicată în numire, o susține pe Kovesi, ceea ce înseamnă că din acest moment vor începe formalitățile pentru instalarea acesteia în funcție.

Integral pe G4media.roComentarii

OLIVIA @Florin Bilei Io o sug deja de câțiva ani buni și m-am aclimatizat deja cu duhoarea ei (inițial insuportabilă, dar care între timp mi-a ajuns a doua natură, n.m.)!

19 septembrie 2019 23:26

Florin Bilei Uite că s-a deschis sezonu' de supt EURO-poolla în EURO-group (infracțional, n.m.) la Bruxelles - hai cu toții, ca sa dăm kur-s invitației!

19 septembrie 2019 23:22

OLIVIA....@fiziciana.... Facem pariu pe o sticla de shampanie Dom Perignon ca Madam Dancila va fi a patra la primul tur de scrutin de la Prezidentziale !....sau .poate vrei de Zarea ?

19 septembrie 2019 16:36

fiziciana @OLIVIA.. esti imbecila... vezi ca nu te ineci cu sampania ;)

19 septembrie 2019 14:31

v Monica Macovei ar fi fost mai radicala impotriva coruptiei. Kovezi a musamalizat dosarul Revolutiei si dosare grele: Microsoft, etc.

19 septembrie 2019 14:20

OLIVIA Am desfacut o sticla de shampanie si am baut un pahar in cinstea Laurei Codrutza Kovesi !...Si-i urez Bafta si Sanatate !...O mai facusem cu Sticla de Shampanie si pe 27 Mai cand Dragnea a fost trimis la reeducare la Rahova....Voi mai desface o Sticla de Shampanie cand dupa primul tur al Alegerilor Prezidentziale o voi vedea pe impostoarea Dancila pe locul patru...Si vreau sa-i vad pe Antenishtii 3 si Romanistii TV sa se spanzure de limba....ca atat de mult cacat pe gura au mancat de vreo trei ani incoace !!!....

19 septembrie 2019 13:46

Laie Uite si la astia din Consiliul EU,nu au tinunt cont de PSD si de Dancila !!

19 septembrie 2019 13:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.