Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea a trecut prin momente de tensiune maximă după ce SUA i-au interzis atât lui cât și familiei sale să mai intre pe teritoriul american. Situația nu este una tocmai fericită, mai ales că fata lui se afla la studii peste ocean.

În urmă cu câteva săptămâni, Liviu Dragnea a primit o lovitură năucitoare. SUA i-a interzis acestuia dar și familiei sale să mai intre în America iar secretarul de stat Mike Pompeo a susținut că fostul mare lider al PSD este persona non grata din cauza „implicării în fapte semnificative de corupție”.

Decizia a cutremurat-o în mod special pe fiica lui Liviu Dragnea, Alexandra, mai ales că acesta își urma studiile peste ocean. Hotărârea a obligat-o să rămână în România, alături de Alex Mațaev, partenerul său.

Alexandra era stabilită în California din 2018, pentru studii și nu a fost expulzată, pentru că se afla în România la momentul deciziei, alături de iubitul ei originar din Republica Moldova, Alex Mațaev, supranumit ”Bon Jovi de România”. Iubitul acesteia a devenit cunoscut în 2013, atunci când a participat la X Factor și a ajuns până în finală.

Integral pe CapitalComentarii

Mioara Sunt atatzi tineri minunatzi, frumosi si inteligentzi in Romania dar al caror tatzi n-au furat de-au stins fara jena din patrimoniul statului ....Nici nu-mi fac griji pentru odrazlele lui Dragnea ca le-a facut tac-su "stoc" cacalau de bani de le ajunge nemului pentru cinci generatzii...

19 septembrie 2019 14:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.