Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În doar patru luni de mandat în fruntea ministerului Justiției, întâi ca interimar și apoi ca ministru plin, Ana Birchall a adunat numeroase conflicte cu sistemul judiciar și cu propriul partid. Vestea că CCR a decis că trebuie revocată i-a provocat un acces incontrolabil de râs lui Florin Iordache.
Cele mai recente critici la adresa Anei Birchall au venit chiar din interiorul PSD. De la nimeni altul decât Florin Iordache, autorul Ordonanței de Urgență 13.

Întrebat dacă va pleca Ana Birchall din Guvern, deputatul Florin Iordache a avut un zâmbet larg, apoi a râs în fața jurnaliștilor până când și-a dat seama că este în direct. Apoi a comentat:

„E o normalitate, pentru că printre marile victorii ale acestei guvernări este și aceea ca am repus justiția unde îi e locul. Un ministru politic nu își poate bate joc de munca Parlamentului pentru că așa îi spun niște consultanți”, a spus Florin Iordache.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.