Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat că le va propune membrilor ALDE care sprijină guvernul să candideze pe liste comune cu PSD-ul la alegerile parlamentare din 2020. Oferta prim-ministrului vine în condiţiile în care există şanse ca moţiunea de cenzură depusă de opoziţie să dărâme guvernul.

„Vreau să fac o precizare. Persoanele pe care le-am nominalizat pentru portofoliile ALDE rămân aceleași, acești oameni au avut încredere în programul de guvernare, sunt oameni responsabili care vor să duca programul cu care au venit în faţa electoratului la sfârșit. Mai mult, vrem să avem o relaţie serioasă, o relaţie corectă din ambele părţi şi am propus colegilor noştri de la alde care sprijina guvernul chiar să avem o înţelegere, să mergem împreuna pe liste comune la alegerile parlamentare”, a declarat Viorica Dăncilă după şedinţa de Comitet Executiv a PSD.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.