Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri seară, după Comitetul Executiv Naţional al PSD, că s-a stabilit că Guvernul va merge în Parlament pentru remaniere, însă nu s-a decis când se va întâmpla acest lucru.


Ea a adăugat că nu a văzut precizat de către Curtea Constituţională că Guvernul ar fi obligat să meargă în Parlament. "Nu am văzut acest lucru precizat de către Curtea Constituţională. Dar desigur, aşa cum am precizat în nenumărate rânduri, vom merge în Parlament, nu când ne spun alţii, ci atunci când vom considera că este momentul oportun", a afirmat Dăncilă.

Dăncilă a spus că unul dintre subiectele discutate în CEX a fost decizia Curţii Constituţionale. "Am constatat cu toţii că am avut dreptate, Curtea Constituţională ne-a dat dreptate, preşedintele României a încălcat Constituţia", a afirmat ea.

Integral pe România Liberă