Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, va ajunge joi din nou în Arestul Central al Poliției Capitalei. De această dată va rămâne aici până în momentul în care procurorii îl vor trimite în judecată.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că Gheorghe Dincă va fi adus în Arestul Central al Capitalei în vederea continuării analizei comportamentale, dar și pentru realizarea unei expertize psihiatrice și a testului cu poligraf.

Totodată, anchetatorii ar urma să continue audierile în cazul său alături de avocații familiilor Luzei și Alexandrei.
În cazul lui Gheorghe Dincă procurorii au dispus pentru prima dată efectuarea unei analize comportamentale la începutul lunii septembrie.

Magistrații Tribunalului Olt au decis, miercuri, să prelungească, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă cu încă 30 de zile, până în 24 octombrie.

Gheorghe Dincă a participat luni și marți la reconstituirea parţială a crimelor din cazul Caracal, au anunțat procurorii DIICOT. „Activitățile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării și uciderii celor două victime, precum și modalitatea și mijloacele comiterii infracțiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleași două victime”, a precizat DIICOT.

Integral pe CotidianulComentarii

adică „să NU sloboadă”... Scuze!

19 septembrie 2019 0:59

Vai, ce procurori „nesimțiți” avem! În loc să-i organizeze un festin cu șampanie, icre negre și „prospături” de cinșpe-șaișpce ani, îl plictisesc pe bietul om cu expertize ale profraierului școlit la FBI și cu întrebări despre planurile de viitor în cadrul SRI !!! Mama mia și ce specialiști în nimic! Sunt în stare să-i lustruiască pantofii lui Dincă cu limba, numai să sloboadă cumva cuvântul Deveselu, sau să se scape cu ceva despre viizitele intensive, insistente și scrâșnite ale hambasadorului Klemm pe la otoritățile românește spre a-și esprima profunda compasiune pentru fecioarele cu plete în vânt ale românilor.

19 septembrie 2019 0:56

v Oare de ce "expertii" nostrii nu iau in considerare ca internarile in spitalul de psihiatrie a lui Dinca au fost doar o modalitate de a iesii la pensie mai devreme, deoarece o boala mintala este mai greu de contestat. Din pacate se stie ca multi oameni care se apropiau de pensie si au fost dati afara din serviciu, au cautat sa obtina niste certificate medicale, in baza carora sa se poata pensiona anticipat, pe caz de boala

18 septembrie 2019 23:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.