Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Potrivit unui sondaj realizat de INSCOP la nivel naţional, mulţi români vor să fie ajutaţi de către stat să-şi plătească anumite facturi, indiferent de veniturile pe care le încasează. Care este procentul acestora şi câti români vor ca doar consumatorii vulnerabili să fie ajutaţi.

Mai bine de o treime dintre respondenţii unui sondaj realizat de Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale „Ion I. C. Brătianu” al Academiei Române (ISPRI) şi Laboratorul de Analiză a Războiului Informaţional şi Comunicare Strategică (LARICS) consideră că statul ar trebui să plătească subvenţii pentru consumul de energie, indiferent de veniturile românilor. „Barometru de securitate energetică” din România a fost realizat de ISPRI şi LARICS pe baza unei ample cercetări sociologice realizate la nivel naţional de către INSCOP Research, notează Adevărul.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.