Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a reacționat miercuri, pe Facebook, la decizia Curții Constituționale, afirmând că aceasta este dovada că președintele Klaus Iohannis a încălcat Constituția.

„Fie că vorbim de rea-voință sau incompetență, decizia CCR spune astăzi întregii țări că președintele Iohannis a încălcat Constituția!

Răspunsul CCR de astăzi arată foarte clar abuzul președintelui Iohannis în ceea ce privește refuzul de a numi miniștrii interimari și a asigura funcționarea ministerelor Energiei, Mediului și relației cu Parlamentul. Așa cum am spus încă de săptămâna trecută, șeful statului a încălcat Constituția cu cinism și nepăsare, generând un blocaj guvernamental și întârzieri în acordarea drepturilor românilor care lucrează în aceste ministere.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Mariana Cocoană, dar tu încalci Constituția Romăniei zi de zi cu neprezentarea remanierii Guvernului în Parlament încălcînd articolul 85....La tine cum se numește asta Madam Dăncilă ?....Se numește UZURPAREA PUTERII ÎN ROMĂNIA !....dacă eram în Epoca Medievală te *mînca* ghilotina sau spînzurătoarea....Dar în Romănia PSD-istă totul este permis....să te caci în ea de lege și de Constituție !....De aceea impostori și escroci se dau ingineri, Absolventzi de Politehnică și-s puși în fruntea Transelectrica de PSD-u. Că văd că se poate de la ditamai Prim-ministra....tot o escroacă....

18 septembrie 2019 19:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.