Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

S-a aflat suma pe care familia lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, o cere drept despăgubire pentru pierderea suferită. Familia tânărului ucis de Mario Iorgulescu vrea o sumă uriașă ca despăgubire pentru drama prin care trece. Conform România TV, părinții lui Dani Vicol vor nu mai puțin de 3 milioane de euro, respectiv câte un milion pentru cei doi copii rămași fără tată și unul pentru restul familiei.

De altfel, la câteva zile după accident, familia Iorgulescu a promis că va ajuta financiar familia Vicol.

În vârstă de 24 de ani, Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal în zorii zilei de duminică, 8 septembrie. La ora 03:05, în timp ce se afla pe Șoseaua Chitila, el a pierdut controlul noului său bolid – un Aston Martin DBS – și a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit violent de un autoturism care circula regulamentar.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Beizadele de bani gata: Putin, prea putin! Beizadelele astea care ne rad in nas si ne persifliaza, care nu au respect pentru nimic pentru ca se cred supraoameni, carora institutiile se apleaca in fata lor si le accepta toate naravurile,,astia toti sa tina minte ca nu vor fi iertati atunci cand isi fac de cap si, ca in cazul de fata a nenorocit trei generatii de oameni nevinovati! 30 de milioane sa ceara si tot este putin..

18 septembrie 2019 22:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.