Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un investitor străin a solicitat autorităţilor române să identifice un teren de 70 de hectare unde să poată construi o nouă fabrică pentru segmentul auto şi să angajeze 2.000 de oameni din zonele apropiate.

Solicitarea a fost trimisă mai multor oraşe din Ardeal de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, prin intermediul Invest România, scrie alba24.ro. Investitorul, al cărui nume nu a fost deocamdată dezvăluit, a solicitat autorităţilor române să-l ajute să găsească un teren compact de minim 70 de hectare. De asemenea, acesta are nevoie de utilităţi şi, foarte important, investitorul solicită să fie aproape de autostradă şi de calea ferată.

Integral pe AdevărulComentarii

v Cam asta este "atitudinea" investitorilor straini fata de cei Romani. Sigur statul ii va indeplinii toate conditiile si-i va facilita si alte pretenti (de ex reducerii de impozite, externalizarea profitului, etc)

19 septembrie 2019 0:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.