Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Înfruntare dură, la Curtea Constituțională, între reprezentanții Guvernului și Președinției, cu acuzații dintre cele mai grav. Potrivit unor surse, CCR a admis parțial sesizarea premierului Viorica Dăncilă cu privire la un conflict consituțional între Parlament și Guvern. Conform CCR, Iohannis trebuie să revoce miniștri, sa numească interimari si sa motiveze decizia. În ceea ce o privește pe Viorica Dăncilă, aceasta este obligată să se prezinte în Parlament și să ceară vot de încredere.

Cel puțin asta susține secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, care dă de înțeles că însăși vizita în SUA a premierului Viorica Dăncilă este pusă în pericol. „Urmează să fie efectuată o vizită programată de mult timp în SUA, cu acorduri importante, pe care ministrul titular e în imposibilitate să le semneze. Niciun alt demnitar nu are abilitatea să semneze niciun act în afara ministrului care nu există la cele trei ministere.

Integral pe Evenimentul Zilei