Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Teodor Meleşcanu a semnat la sfârşitul anului 2016 un „angajament de onoare” faţă de ALDE prin care promitea că nu va părăsi grupul partidului din Senat „sub niciun motiv”. Câţiva ani mai târziu însă, acesta renunţă la onoare pentru PSD.

„Astăzi, am semnat ANGAJAMENTUL PE ONOARE ca, în situaţia în care voi fi ales ca senator, să activez cu loialitate în grupul parlamentar ALDE din Senat şi să nu părăsesc acest grup, sub nici un motiv, pe toată durata mandatului”, afirma Meleşcanu într-o postare pe Facebook în octombrie 2016, la câteva săptămâni înainte de alegerile parlamentare. Pe 10 septembrie 2019 însă, Meleşcanu candida la şefia Senatului din partea PSD, iar Tăriceanu anunţa mai apoi că îl exclude din Partid. Ales cu 73 de voturi în rolul de preşedinte al Senatului, Meleşcanu revenea apoi într-o intervenţie publică în care afirma că îl va acţiona în justiţie pe Tăriceanu privind excluderea sa din partid.

Integral pe AdevărulComentarii

iulian L-a parasit? Unii ziceau ca a fost exclus.

18 septembrie 2019 15:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.