Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Atacul susţinut al lui Klaus Iohannis asupra guvernării PSD poate fi citit în cheie electorală. El refuză să numească pe posturile ministeriale până şi interimari. În percepţia publică, îşi conservă imaginea de anti-pesedist.
Share

Prin duritatea mesajelor o potenţează pe Viorica Dăncilă. Cea din urmă prin forţa de ripostă, o poziţionează drept principalul contracandidat al preşedintelui în funcţie.

Jocurile de rol, inspirate uneori din rondul pugilistic, au principalul obiectiv de al scoate pe Dan Barna din poziţia secundă. Klaus Iohannis nu vrea să dispute finala cu Dan Barna, Mă rog, cei din spatele său nu vor asta. Ar fi prea dură negocierea de după prezidenţiale.

Integral pe România LiberăComentarii

Timisorean Timisoreanul Marius Ghilezan este un tampit. Mie mi-e rusine de o buna perioada de vreme de faptul ca sunt concetatean cu el. Cand era un monarhist inversunat, l-am simpatizat. De data asta, si cam de mult timp, s-a prostit sau SUGE SI EL BANI DE LA PARTIDUL JEGURILOR ROMANESTI!!!

19 septembrie 2019 15:30

@Mioara Miorițo, spune drept, tu ai uger sau coaie? Că-ți atârnă niște drăcovenii până sub burtă!

19 septembrie 2019 1:13

Mioara Acest ziarist Marius Ghilezean de la Romania Libera este ca multzi altzi ziaristi pe Statele de Plata ale PSD-ului .... verificata si confirmata Lista Ziaristilor, Deontologilor si Sociologilor platitzi de PSD-u pe PFA chipurile pentru consultari in "public relation"...

18 septembrie 2019 17:27

Care principal contracandidat?! Cu vreo 14%?!!!!

18 septembrie 2019 15:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.