Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Camera Deputaților a adoptat, în calitate de for legislativ decizional, proiectul de lege prin care nerespectarea dispoziţiilor privind munca suplimentară să fie sancţionată cu amendă de la 1.500 lei la 3.000 lei, pentru fiecare persoană identificată.

Propunerea legislativă are în vedere modificarea articolului 260, alineat (1), litera i) din Legea nr.53/2003 privind Codul muncii. În forma în vigoare „constituie contravenție și se sancţionează astfel nerespectarea dispozițiilor privind munca suplimentară, cu amendă de la 1.500 lei și 3.000 de lei”.

Proiectul de lege modifică articolul 260 (1) litera i astfel: „Constituie contravenție și se sancționează nerespectarea dispozițiilor privind mynca suplimentară, cu amendă de la 1.500 lei la 3.000 de lei pentru fiecare persoană identificată ca prestând muncă suplimentară”.

Integral pe Cotidianul