Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a anunțat pe Facebook că în CEx trebuie să se hotorească între demiterea din funcția de ministru al Anei Birchall sau excluderea ei din partid.

”As vrea sa spun de la început , ca declarațiile “ încă colegei” Birchall , nu reprezintă nici poziția politica a partidului nostru și nici poziția asociațiilor magistraților și procurorilor din România , ci a unei persoane demisa din funcția de ministru al justiției de către Premierul Viorica Dancila și ținuta forțat in aceasta funcție de către prietenul acestei “ colege “ Klaus Iohanis , prieten căruia Birchall i-a și mulțumit anterior refuzului numirii Danei Gârbovan , in declaratia de presa din Camera Deputaților , anticipând menținerea ei in funcția de ministru al justiției in dauna Danei Gârbovan , un judecator și un profesionist desăvârșit .

Aceasta “ colega “ își bate joc de voturile date psd-ului de milioane de milioane de romani și de lupta din ultimii ani a asociațiilor magistraților și procurorilor din România in stoparea abuzurilor procurorilor Dna , din ultimii 8 ani . Prin încercarea repetata și continua a acesteia de a bloca pe de-o parte numirea in funcția de sef al Siij a Adinei Florea și pe de alta parte de a desființa secția de investigare a infracțiunilor din justiție , “ colega “ Bichall vrea sa legitimeze toate acțiunile abuzive , represive , mafiote și criminale ale procurorilor Dna, acuzați și dovediți atât de forurile Csm și ale Inspectiei judiciare , cât și de instanțele judecătorești , procurori ca : Onea, Portocala , Kovesi , Vartic, Man , procuroarea care trăgea pe jos o fetița , procurorii de la Caracal sau procurori Dna hastagisti din : Timiș , Iași , Brașov , Prahova, Caras, Bihor, Cluj, Dolj , Arges, Vâlcea etc, care au făcut dosare la comanda pe tinte , au anchetat , instrumentat și împreuna cu oameni din Sri conduși de Maior și Coldea , au hotărât împreuna cu judecători afiliați statului mafiot paralel , condamnarea oamenilor nevinovați sau au acoperit rețele de crima organizata , proxeneți și clanuri mafiote.

Acest lucru nu poate fi permis . CEx-ul de astăzi va trebui sa hotărască între demiterea din funcția de ministru sau excluderea din partid a acestei “ colege “ care in primul rând stirbeste autoritatea președintelui Psd Viorica Dancila , prin declarațiile sale, nevalidate politic de partidul nostru și pe de alta parte afectează parcursul mobilizator al membrilor psd ( și nu numai ) in viitoarea campanie prezidențială care sta sa inceapa ! Dep Catalin Marian Radulescu - Chestorul Camerei Deputaților”, a fost mesajul lui Cătălin Rădulescu.


Comentarii

MOS ION ROATA PARTEA a I a : Este o SECATURA ORDINARA! Cauta sa salveze gasca de criminali, gruparea de tip mafiot si criminal care au pus stapanire pe justitia romaneasca! Voi nu aveti scrupule! Viata si libertatea CETATEANULUI ROMAN DE RAND NU VALOREAZA DOI BANI PENTRU VOI! Pentru EI important este sa foloseasca justitia in scopul dobandirii puterii politice si administrative, ignorand vointa electoratului! Pentru EI este important sa acopere faradelegile savarsite de „onea”, „portocala”, „man”, „deca”, „nistor”, „sevastian”, „iacob” si alti criminali, prin fabricarea de dosare penale si impunerea epurarilor politice in slujba si pentru gruparea de tip mafiot si criminal care a pus stapanire pe justitia romaneasca! Ei nu doresc, ca acesti criminali sa raspunda pentru faptele lor, pentru abuzurile lor! Va veni vremea cand o sa dati socoteala! Mai devreme sau mai tarziu si in Romania va fi instaurat adevaratul stat de drept! Vedem cum au „acoperirea”(va place termenul nu?) unei Uniuni Europene(in fapt a unor emanati ai acesteia, certati cu lege prin tarile lor si nu numai) care doreste sa instaleze in functii inalte, adevarate marionete pe care sa le manipuleze, ca niste adevarati papusari, in interesul si pentru ei! In nicio alta tara nu a mai existat, probat si rasprobat, o imixtiune atat de grava a serviciilor in actul de justitie si totusi ei si voi, ascundeti si perseverati in abuz! In loc sa se preocupe sa desecretizeze toate protocoalele nelegal incheiate intre institutii de forta, sa se preocupe de arhiva SIPA, sa se preocupe de publicarea tuturor actelor si activitatilor nelegale savarsite de echipele mixte in baza protocoalelor, ea cauta sa acopere mizeria!

18 septembrie 2019 15:01

MOS ION ROATA PARTEA a II a : Nimeni nu mai spune nimic de efectele devastataoare asupra drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului, produse prin punerea in aplicare abuziva a prevederilor vestitelor protocoale! Despre protocolul dintre ICCJ si servicii sau PICCJ(ba intr-o varianta, ba in alta) nu cauta sa se preocupe! Pentru EI si pentru gruparea LOR de tip mafiot si criminal nu conteaza ca, CETATENI ROMANI DE RAND AU FOST EPURATI POLITIC SI AU FOST LIPSITI DE LIBERTATE PRIN INCALCAREA FLAGRANTA A DREPTURILOR SI LIBERTATILOR LOR FUNDAMENTALE! In loc sa se preocupe ca legile justitie sa fie armonizate cu deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei cu MAXIMA CELERITATE se preocupa de ascunderea faradelegilor din sistem! Sunt sute de articole din legislatia penala declarate neconstitutionale de ani de zile! Sunt mai multe DECIZII ale Curtii Constitutionale a Romaniei care a decis general obligatoriu ca, toate activitatile si probele obtinute prin punerea in aplicare a vestitelor protocoiale SUNT NULE! Instantele de judecata se sterg in partea dorsala cu DECIZIILE Curtii Constitutionale a Romanie si folosindu-se de fel de fel de tertipuri nu pun in aplicare aceste decizii! In loc sa se preocupe de aceste abuzuri EA cauta sa ascunda mizeria! Pentru ea, pentru ceea ce este si pentru tot ceea ce face, nu putem spune decat : MARS AFARA JAVRA ORDINARA si RUSINE, RUSINE, RUSINE SA VA FIE!

18 septembrie 2019 15:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.