Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Stăpânul Inelelor, serialul anunțat de Amazon, va fi filmat în Noua Zeelandă, unde s-a realizat și trilogia lui Peter Jackson, și va fi cel mai scump serial din istorie. Drepturile de autor au costat 250 de milioane de dolari, bugetul filmului fiind estimat la un miliard, anunță presa de specialitate.

Amazon speră că producţia va avea un succes comparabil cu cel al ''Games of Thrones'', produs de HBO. Studiourile Amazon au precizat că etapa de pre-producţie a început deja şi că filmările vor începe la Auckland, ''în următoarele luni''.

Pentru scenariştii serialului, J.D. Payne şi Patrick McKay, Noua Zeelandă oferă ''frumuseţea'' Pământului de Mijloc, universul ficţional creat în anii 1930 de scriitorul britanic J.R.R. Tolkien.

"Avem nevoie de un peisaj maiestuos, cu ţărmuri, păduri şi munţi sălbatici, care ar putea totodată găzdui decoruri, studiouri şi artizani înalt calificaţi şi experimentaţi", au menţionat aceştia într-un comunicat.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.