Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victor Ponta a anunțat ce soluție are după ce va cădea Guvernul Dăncilă. Ponta a spus că după înlăturarea Vioricăi Dăncilă, va merge la PSD, fiind posibilă o alianță Pro România - PSD - ALDE, care să fie pusă pe masa lui Klaus Iohannis.

Victor Ponta a declarat că ”Am o soluție, dacă vreți o știre. După ce pică Guvernul Dăncilă, eu o să mă duc la foștii mei colegi de la PSD și la actualii colegi de Opoziție de la ALDE și o să le propun să facem un document prin care să-i spunem dlui președinte Iohannis că nu mai e Dăncilă, uitați de ea, că nici nu e parlamentar, dar noi ăștia 260 am obținut în 2016 aceste mandate și vă propunem să ducem guvernarea la bun sfârșit până la alegerile următoare”.

Președintele Pro România a spus că președintele Klaus Iohannis poate să ignore sau să accepte această propunere, dar e o soluție.

Integral pe DC NewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.