Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat marți că după ce moțiunea de cenzură a Opoziției va fi adoptată și Guvernul Dăncilă va fi demis, va merge la foștii colegi din PSD să le propună formarea unui guvern PSD-ALDE-Pro România, condus de un prim-ministru independent.

„Eu cred că după ce pică Guvernul Dăncilă, o să merg la foștii mei colegii mei colegi de la PSD, alături de cei de la ALDE și am să le spun în felul următor: haideți să semnăm toți parlamentarii celor trei partide un angajament și să mergem la Cotroceni, cred că în total suntem vreo 260.”, a declarat Victor Ponta la DC News.

Victor Ponta susține că propunerea de premier ar trebui să fie o persoană independentă politic. Astfel, poate fi îndeplinită și condiția pusă de președintele Klaus Iohannis care a declarat în repetate rânduri că nu va mai propune un premier de la PSD.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.