Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Patru bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti în cazul jefuirii maşinii Poştei Române, din oraşul Balş, judeţul Olt, iar unul dintre aceştia era chiar angajatul Poştei care fusese agresat în momentul comiterii faptei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, pe data de 17 septembrie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt - Serviciul de Investigaţii Criminale au efectuat 8 percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Slatina şi Caracal, în continuarea activităţilor privind sustragerea sumei de bani din maşina Poştei Române din noaptea de 08/09 septembrie de pe raza oraşului Balş. Cu această ocazie, opt persoane au fost conduse la audieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

“În fapt, în urma probatoriului administrat, patru bărbaţi cu vârstele cuprinse între 24 şi 50 ani, din municipiul Slatina şi comuna Ipoteşti, sunt bănuiţi că în urma unei înţelegeri anterioare ar fi simulat comiterea infracţiunii de tâlhărie în vederea sustragerii banilor aflaţi în maşină”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Cei patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi miercuri instanţei cu propunere de arestare preventivă. Unul dintre cei patru bărbaţi este angajatul Poştei, care a fost agresat în momentul comiterii jafului.

Integral pe Adevărul