Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Demisiile a cinci deputaţi i-a lăsat pe cei din ALDE fără grup parlamentar şi în Camera Deputaţilor, după ce, în urmă cu o săptămână s-a destrămat şi grupul de la Senat. PSD continue racolarea aleşilor din partidul lui Călin Popescu-Tăriceanu cu scopul de a bloca moţiune de cenzură a Opoziţiei.

14 deputaţi mai numără partidul condus de Călin Popescu-Tăriceanu, după ce cinci deputaţi au anunţat că părăsesc grupul parlamentar al ALDE. Graţiela Gavrilescu, Alexandru Băişanu, Ion Cupă, Mihai Niţă şi Marian Cucşa şi-au dat demisiile luni seară. Primii trei erau deja excluşi din partid de câteva zile, dar au precizat că vor contesta în instanţă înlăturarea lor din partid. „Vreau să vă transmit tuturor, dar în primul rând simpatizanţilor şi votanţilor ALDE, faptul că eu rămân în ALDE. Eu, astăzi, am demisionat din Grupul ALDE din Camera Deputaţilor şi sunt deputat neafiliat, urmare unei hotărâri luate sub deviza unei execuţii politice de către un Birou Politic Executiv, întrunit ad-hoc“, a declarat Gavrilescu, după ce a ieşit din grupul parlamentar al ALDE.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.