Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorii l-au dus din nou pe Gheorghe Dincă la locuința sa din Caracal, unde se presupune că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Reconstituirea în cazul Luizei Melencu continuă și la această oră. Anchetatorii au ajuns din nou la casa ororilor, după ce acesta le-a arătat la lizieră unde ar fi aruncat rămășițele umane ale Luizei. Procurorii au vrut să vadă și locul unde Dincă spune că a aruncat rucsacul Luizei. A mers și acolo și a arătat acest lucru, chiar dacă rucsacul nu a fost încă găsit.

Sunt informații contradictorii în cazul Luizei, din declarațiile date de Dincă. Prima dată a spus că a omorât-o pe adolescentă chiar în ziua în care a răpit-o, apoi s-a răzgândit.

Gheorghe Dincă va fi dus în această seară la Slatina, în arestul poliției, iar miercuri dimineață va fi dus la Tribunalul Olt, unde procurorii cer prelungirea arestării preventive.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.